Mattvätt

Figo Fastighetsservice AB ger vi högsta kvalitet rengöring av mattor, möbler, kakel och injekteringsbruk, orientaliska mattor område, och även anti allergen rengöring i Stockholm.

Vi använder den högsta skickliga tekniker som har kunskap. För att kunna erbjuda dig som kund de bästa resultaten är vi fullt utrustade med den senaste tekniken. Våra maskiner kommer från USA ( världens största marknad inom heltäckningsmattor)där tillverkarna har 50 års erfarenhet av kvalificerad mattvättning. om alla aspekter av mattan och stoppning rengöring. Vi strävar efter att förse kunderna med tillfredsställelse eftersom vi vet att vår verksamhet bygger på remisser och upprepa service. Vår lastbil monterad utrustning har den senaste kraftfulla enheter och den senaste tekniken finns tillgänglig i dag.

Våra erfarna mattvättstekniker är utbildade för att rekommendera passande teknik för just dig och din matta.

Heltäckningsmattor

För att du ska få bästa resultat på tvätten av din heltäckningsmatta använder vi på Mattvättarna oss av en process i fem steg.

Processen gör våra kunder förbluffade över slutresultatet. Tack vare den har vi väldigt många trogna kunder som återkommer till oss gång på gång.

  1. Dammsugning av mattan - tar bort lös smuts
  2. Fläckborttagning - löser upp eventuella fläckar
  3. Maskinell skurning - löser upp ingrodd smuts
  4. Våtsugning - suger upp all smuts och rengöringsmedel
  5. Slutbesiktning – genomför slutlig koll tillsammans med dig**(en del av vår nöjd kund garanti)

Intresseanmälan / mattvätt

Offertförfrågan